Contact
Klachten, vragen, opmerkingen en ideeŽn:
Indien je vragen, klachten of opmerkingen hebt willen we je als eerste verwijzen naar de help. Hier in kun je antwoord vinden op de meeste gestelde vragen. De help biedt als eerste informatie over de pagina waar je op het moment bent (voorbeeld; je zit op een profiel en klikt op de help, deze biedt antwoorden over vragen die met profielen te maken hebben). Mocht het zo zijn dat je geen antwoord op je vraag kon vinden, vul dan het formulier onderop deze pagina in.

Adverteren op GameNu.nl?
Dat kan, GameNu.nl krijgt per dag een groot aantal bezoekers, waardoor het een mooie plaats is om uw advertentie te plaatsen. Klik op het statistieken symbool rechts in het menu om het bezoekers aantal te bekijken. Voor vragen en/of meer informatie kunt u e-mailen naar: j.blonk@4-dimensions.nl

GameNu.nl Sponsoren?
GameNu.nl heeft net als iedere andere site inkomsten nodig om te blijven bestaan. Wij zijn daardoor hard op zoek naar sponsors. Uiteraard krijgt een sponsor een vermelding op de site ! Voor vragen en/of meer informatie kunt u e-mailen naar: j.blonk@4-dimensions.nl

Contact met de webmaster.
Heb je vragen die je direct aan de webmaster van GameNu.nl wil stellen kun je deze sturen naar: j.blonk@4-dimensions.nl. Vragen die ook door andere medewerkers van GameNu.nl behandend kunnen worden graag plaatsen via het formulier hier onder.
Plaats opmerking, vraag, klacht of idee
Omdat wij dagelijk veel vragen krijgen willen we je eerst verzoeken in de help te kijken. Zo kunnen wij "belangrijke" vragen sneller beantwoorden.

Alleen duidelijke opmerkingen, vragen, klachten of ideeŽn worden in behandeling genomen.

(Gebruikers)naam:
Emailadres:
Bericht:
 
laden
Home - Contact
rc="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">